O nama

Sanidei je građevinsko-investiciona firma osnovana 1994. godine specijalizovana za izgradnju stambeno-poslovnih zgrada. Naše usluge obuhvataju izgradnju, dizajn enterijera, konsalting, kao i administrativne i pravne poslove vezane za održavanje, kupovinu i prodaju nekretnina. Naše poslovanje je osmišljeno tako da našim klijentima i partnerima pruži odgovarajuća rešenja i stručnost u investiranju u nekretnine.

Naš tim, sačinjen od pojedinaca sa preko 20 godina iskustva u sektoru, posvećen je izgradnji nekretnina visokog kvaliteta, na najatraktivnijim lokacijama i u skladu sa najvišim standardima gradnje.
Principi i vrednosti poslovne etike i transparentnost sastavni su deo kulture naše kompanije koju slede i zaposleni i poslovni partneri.

Sanidei portfolio obuhvata stambene i poslovne zgrade na Vračaru, Senjaku i Dedinju. Ostali projekti uključuju hotelsko-kondominijumski kompleks od 10.000 kvadratnih metara na Zlatiboru, nazvan „Zlatibor 1000“ kao i kompleks od 8 luksuznih vila na crnogorskom primorju, nazvan “Maiden’s Residences”.